Word lid
Project One vzw: steun ons

U bent onmisbaar voor ons! 

 

SLUIT JE AAN BIJ PROJECT ONE EN WORD LID

 

Als lid van Pro1 speel je een belangrijke rol in het bereiken van onze projecten.  Uw steun biedt mogelijkheden en opent deuren.  Help ons om mensen te helpen...

 JOUW LIDMAATSCHAP


Wat moet je doen om lid te worden van Project one vzw?  Wel, dat is heel eenvoudig.  Je kan jouw lidmaatschap bevestigen door een bedrag te storten van minimum €15 tot maximum €100 op het rekeningnummer dat onderaan op elke webpagina staat van onze site bij "Contact". Als mededeling meld je "lidmaatschap". Dat is het.  Stuur ons nadien wel een mailtje met jouw contactgegevens.  Je kan ons uiteraard ook bereiken via het contactformulier.


Eens we jouw contactgegevens en lidgeld hebben ontvangen, sturen we je een welkomstbericht.  Je wordt vanaf dat moment persoonlijk op de hoogte gebracht van onze projecten.  Ook krijg je als eerste toegang tot exclusieve beelden en mededelingen.

Verder ontvang je als lid een kleine, persoonlijke attentie toegestuurd.  Als lid kan je tevens projecten aan ons voorstellen.  De voorstellen van leden krijgen steeds de nodige aandacht bij de Raad van Bestuur.  We verwelkomen je alvast als toegetreden lid.

EXCLUSIVE MEMBERSHIP CARD

 

Kan je iets meer bijdragen als lid, dan mag dat natuurlijk.  Vanaf €50 lidgeld heb je recht op een luxueuze lidkaart, de Project one "Exclusive membership gold card".  Een glanzende, harde lidkaart (de grootte van een bankkaart) waar ook enkele voordelen aan vasthangen.

Project One membership cold card

KORTING OP AANKOPEN

 

Als "exclusive member" en eigenaar van een gold card krijg je 10% korting op alle aankopen in onze webshop.

 

 

Afbeelding voorkant van de exclusive membership gold card.

Project One Exclusive membership gold card

KORTING OP INKOMKAARTEN


Als "exclusive member" en eigenaar van een gold card krijg je 10% korting op alle inkomkaarten van evenementen die georganiseerd zijn door Project one.  Toon je kaart aan de kassa of aan de ticketverkoper.


Afbeelding achterkant van de exclusive membership gold card.

Oliver Smeyers Happening 26-10-2018

MEET & GREET MET ARTIESTEN

 

Als "exclusive member" en eigenaar van een gold card krijg je de kans om een artiest persoonlijk te begroeten op evenementen die georganiseerd zijn door Project one.  Deze meet & greets worden verloot onder de geïnteresseerde houders van de gold card.

 

 

Kom naar de Oliver Smeyers Fundraising Happening

Contact


August Scheyvaertslaan 44 - 2180 Ekeren

Stuur een bericht: Contact

Phone: +32 (0) 485 40 85 75

ON: 0700525486

ING Bank: BE47 3631 7736 8580

© 2018 Copyright Project One vzw. Alle rechten voorbehouden.

PROJECT ONE

vzw


We kunnen enkel bestaan en helpen door de inzet van vrijwilligers en gulle schenkers.  U kan ons steunen door een bedrag te storten op Reknr.:  BE47 3631 7736 8580 of door onderstaande knop te gebruiken.   Verder wordt uw naam/logo vermeld in onze Sponsorgallerij. Alvast hartelijk dank voor uw steun!